False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Danmarks bedste elitespillere samles til Vejle Matchen

Torsdag 20. maj 2021

Vinderne fra 2020-udgaven af Vejle Matchen, Linette Holmslykke, VGC og Nicolai Nøhr Madsen, Hillerød Golf Klub

Vejle Golf Clubs traditionsrige eliteturnering Vejle Matchen afvikles i år i weekenden den 26. og 27. juni med en samlet præmiesum på kr. 25.000,-
Der er plads til 75 spillere i feltet. Der er sidste frist for tilmelding fredag den 18. juni.

Traditionelt tiltrækker Vejle Matchen spillere fra hele landet, der gerne bruger turneringen som en vigtig start på en lang og begivenhedsrig turneringssommer og gennem årene er det da også blevet til en række tætte og spændende opgør.

Flere af klubbens egne talentfulde dame- og herrespillere har opnået succes. I 2020 sejrede Vejle Golf Clubs Linette Holmslykke for tredje år i træk – denne gang efter et spændende omspil, mens Nicolai Nøhr Madsen, Hillerød Golf Klub, var fuldstændig suveræn vinder hos herrerne og all-over vinder af turneringen.

Fine forhold for tilskuerne
Turneringen afvikles på Sletten/Parken, hvor der også er fine forhold for publikum til at se flot og velspillet golf. Vi opfordrer alle interesserede til at komme ud på banen og se eliten håndterer vores naturskønne og udfordrende banen. Der er garanti for, at man kan få et par tricks eller tre til at forbedre sit eget spil på banen! Herrerne spiller fra tee 58 og damerne fra tee 52.

Vejle Matchen har plads til 63 herrer (max hcp 5,0) og 12 damer (max hcp 12,0) i turneringen. Præmiesummen er på flotte kr. 25.000,- og proportionerne er sat, så der ved flere end 75 tilmeldte spillere sorteres efter hcp, så spillere med de højeste hcp sorteres fra.

Der spilles med cut efter lørdagens 36 huller, således at de 30 bedste herrer og 9 bedste damer kvalificerer sig til søndagens afsluttende 18 huller.

Vejle Matchen er blevet spillet siden slutningen af 1970’erne, da Vejle Golf Club kunne tilbyde sin unikke 18-hullers golfbane, hvor hullerne snoede sig gennem den smukke Munkebjerg skov.