False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Vejlematchen - kom ud og se eliten...

Torsdag 19. marts 2020

 

Vinderne efter Vejlematchen 2018

Vejle Golf Clubs traditionsrige eliteturnering, hvor flere af klubbens egne talentfulde dame- og herre-spillere gennem årene har opnået succes, afvikles traditionen tro over 54 hullers slagspil i den kommende weekend den 29. og 30. juni 2019. I år har Vejle Golf Club 10 herrer og syv damer med i turneringen, og de har alle en chance for at sætte deres præg i toppen, da lokalkendskab absolut er en fordel på Vejles unikke bane.

Vejle Matchen indleder en forhåbentlig fantastisk golfsommer for Danmarks dygtigste elitespillere, idet turneringen afvikles i begyndelse af den største feriemåned. Og banen er klar til at tage imod de talentfulde spillere, da den er i flottere stand end længe set.
Traditionelt tiltrækker Vejle Matchen spillere fra hele landet, der gerne bruger turneringen som en vigtig start på en lang og begivenhedsrig turneringssommer og gennem årene er det da også blevet til en række tætte og spændende opgør.

Turneringen afvikles på Sletten/Parken, hvor der også er fine forhold for publikum til at se flot og velspillet golf. Vi opfordrer alle interesserede til at komme ud på banen og se eliten håndterer vores flotte og udfordrende bane, og ved den lejlighed også støtte vores dygtige lokale spillere frem til et godt resultat. Der er garanti for at man kan få et par tricks eller tre til at forbedre sit eget spil på banen! Herrerne spiller fra tee 58 og damerne fra tee 52.

Vejle Matchen har plads til 63 herrer (max hcp 5,0) og 12 damer (max hcp 12,0) i turneringen, og heraf altså et flot lokalt islæt. Præmiesummen er på flotte kr. 25.000,- 

Der spilles med cut efter lørdagens 36 huller, således at de 30 bedste herrer og 9 bedste damer kvalificerer sig til søndagens afsluttende 18 huller.