TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Fantastisk sæson for begynderafdelingen

Torsdag 25. august 2022

Tilstrømningen af TRYOUT-medlemmer i Vejle Golf Club er faldet i antal i sæson 2022, når man sammenligner med de unormalt høje tal fra de to sæsoner, hvor COVID-19 satte deres præg på samfundet. Men til gengæld er de nye medlemmer mere engagerede i deres golf, og derfor gennemfører flere prøverne og erhverver deres DGU-kort.

”Vi er ovenud tilfredse, og der skal med det samme lyde et kæmpestort TAK til de engagerede medlemmer i begynderudvalget, der gør introduktionen til golfen og klubben vedkommende og relevant”, siger formanden for begynderudvalget, Erik Nielsen.

”Der er to vigtige årsager til, at vi i år er lykkedes med at få flere TRYOUT-medlemmer igennem forløbet og bestå DGU-prøverne. Vi har fast spil på Korthulsbanen både mandag og onsdag. Det betyder, at selvom man er nødt til at springe en dag over, så går der ikke end hel kalenderuge, inden man kommer på banen igen, og for det andet er vi lykkedes med at trække de nye med over i klubhuset, hvor de møder og hygger med de spillere, der har været til Kaninmatch. På den måde kommer de nye hurtigere og mere effektivt med i klublivet”, fortæller Erik Nielsen.

Den endelige opgørelse over, hvor mange, der melder sig ind i klubben, kan vi først gøre op i januar næste år, men her i den skønne sensommer kan vi konstatere, at stemningen er usædvanlig god, og der er livlig aktivitet både på driving range, træningsområderne og på banen!

Sæsonens sidste TRYOUT-hold er sat i gang, og de næste kommer først til næste år. Dato og tidspunkt bliver offentliggjort på klubbens hjemmeside, og vil blive sendt ud i klubbens nyhedsbrev, som man kan tilmelde sig her.

På billedet ses en del af begynderudvalgets medlemmer sammen med frivillige, der gennemførte en vellykket Golfens Dag i april. Det er formand for begynderudvalget Erik Nielsen i midten af billedet i flotte røde shorts.