TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hjælp klubben til nye medlemmer - og modtag en bonus

Torsdag 14. marts 2024

Nu er det forår, og introduktionen til TRYOUT er netop startet. Der er plads til deltagere på det næste TRYOUT hold, som starter på mandag, den 18. marts kl. 17.30. Derefter følger arrangementer med omtrendt en uges mellemrum i marts og april måned.

Har du en god kollega, en sød nabo, en god ven af familien eller en lidt stillesiddende bedstefar, som du tænker ville have glæde af at prøve golf – så kunne du jo overveje et TRYOUT-medlemskab til Vejle Golf Club.

Og hvis du samtidig vil forkæle dig selv, så kombiner gaven med at tippe klubben om det nye medlem, for så honorerer vi dig med et gavekort til Den Lille Kok, når det nye medlem er meldt ind. Læs mere her

Det er sjovere at spille med en, som man kan li’
Det giver som regel en ekstra dimension i golfoplevelsen, når man har mulighed for at nyde den sammen med personer, som man godt kan lide at være sammen med. Og på denne måde kan gaven komme til at glæde jer gennem hele den kommende sæson.

Vi gi’r et gavekort
Golfklubben vil gerne have nye medlemmer, og vi ved, at de eksisterende medlemmer er de bedste ambassadører for klubben, fordi de kan fortælle om de mange ting, som de selv godt kan lide.

Klubben vil derfor gerne honorere medlemmer, som gør en indsats for at tiltrække nye medlemmer – både dem, der allerede er golfspillere, og dem, der endnu ikke har prøvet golfens herligheder, til klubben. Belønningen gives i form af gavekort til brug hos Den Lille Kok.