TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hygge, gode anekdoter og flere stilarter

Onsdag 29. maj 2024

Kaninturnering om onsdagen er en ugentlig 9-hullers turnering, hvor alle klubbens medlemmer, der er frigivet til spil på stor bane, er velkomne. Der veksles mellem Sletten, Parken og Skoven, og der spilles forskellige formater, så de nye medlemmer lære dem at kende.
Kaninturneringen rummer lidt af alt det gode, som golf er, i form af motion, frisk luft, lære nye mennesker at kende, sidemandsoplæring, forskellige spilformater og konkurrence. Som navnet antyder, er der fokus på klubbens nye medlemmer, og der bliver spillet fra tee 46 og 37, dels for at tage nogle forhindringer ud af spillet, og for at fremme et godt flow i afviklingen af spillet.

”Kaninturneringen har blandt andet til formål at øge kendskab og viden om, hvordan man kommer godt rundt på den store bane. Derfor er det et kæmpe plus, når klubbens mere erfarne spillere deltager og deler deres viden – til gavn og glæde for alle deltagerne i Kaninturneringen”, siger formanden for begynderudvalget, Erik Nielsen.

”Kaninturneringen kan være med til at sluse de nye medlemmer ind i klubben, for eksempel ved at de erfarne medlemmer, der deltager, er gode ambassadører for de andre klubber-i-klubben, regionsgolf, greenfeespil, private runder etc, så de nye får lyst til at være med ” siger Erik Nielsen.

”Som nyt medlem har man en hel masse spørgsmål omkring alt det nye, og i en ideel verden kunne kaninturneringerne være et af de arrangementer i klubben, hvor man kan få svar, i hvert fald på nogle af dem, så man bliver lidt klogere. For mange er det en oplevelse i sig selv at slå godt til bolden og få point på scorekortet, og det er uanset, om man er ny eller erfaren”, siger Erik Nielsen.

Tilmelding til Kaninturneringen foregår via golfbox. Det koster 25 kroner, som bruges til præmier. Seneste frist er kl. 16.30 på dagen. Vi mødes på puttinggreen kl 17, hvor scorekortene fordeles og spillet starter 17.15 som gunstart.

Efter runden er der samvær og præmieuddeling i klubhuset. TRYOUT-medlemmer, som bliver frigivet til stor bane får udleveret deres bagmærke og alle de gode anekdoter fra dagens spil bliver fortalt. Det er hyggeligt, så vi håber at se dig til en af de kommende Kaninturneringer.