False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Klar til nye medlemmer fra uge 11

Mandag 28. februar 2022

Vejle Golf Club har et unikt begynderkoncept, der hedder TRYOUT. Det betyder, at nye medlemmer for 300 kroner kan blive golfspillere med spilleret fra Dansk Golf Union. I uge 11 er der fastlagt intromøder mandag, onsdag og lørdag. Man kan tilmelde sig på vgc.dk under punktet TRYOUT eller bruge linket i slutningen af denne tekst.

”Introduktionsmødet er af cirka en times varighed, hvor du bliver vist rundt og ser de forskellige øvefaciliteter, møder træneren og begynderudvalgsmedlemmer, der vil hjælpe dig i gang med golfen”, fortæller Erik Nielsen, der er formand for Vejle Golf Clubs begynderudvalg.

Golf er både socialt og motionsmæssigt en sund fritidsinteresse, da man jo spiller udendørs i smukke omgivelse, med masser af frisk luft og motion. Ofte spiller man golf med de samme personer, og aldrig flere end fire personer ad gangen. Golf kan spilles året rundt, og i Vejle er der plads til rigtigt mange spillere ad gangen, da klubben råder over et meget stort anlæg, som blandt andet løber igennem den smukke Munkebjerg skov. Træningen er individuel og du booker tider så det passer ind i din kalender.

”Du behøver ikke at købe udstyr for at lære golf. Vi kan låne dig de nødvendige ting, så du kan prøve spillet og blive helt sikker på, om golf er for dig, inden du melder dig ind i klubben. Du skal i den første tid blot sørge for hensigtsmæssigt tøj til at modstå naturens luner”, understreger Erik Nielsen. På mandage og onsdage er der arrangeret spil, som er målrettet Tryoutere.

På Vejle Golf Clubs hjemmeside vgc.dk kan du finde yderligere oplysninger om TRYOUT og tilmelde dig et introduktionsarrangement. 

Tilmeld dig TRYOUT her