TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hjælp klubben til nye medlemmer

Mandag 24. juni 2024

Har du en god kollega, en sød nabo, en god ven af familien eller en lidt stillesiddende bedstefar, som du tænker ville have glæde af at komme ud på golfbanen og prøve golf – så er det nu, du skal invitere dem en tur på banen - og giv gerne klubben et tip, og vi vil belønne din indsats med et gavekort til restauranten, så snart det nye medlem er kommet i gang.

Læs mere om klubbens bonusordning her

Det er sjovere at spille med en, som man kan li’
Det giver som regel en ekstra dimension i golfoplevelsen, når man har mulighed for at nyde den sammen med personer, som man godt kan lide at være sammen med. Og på denne måde kan indsatsen komme alle til gavn.

Vi gi’r et gavekort
Golfklubben vil gerne have nye medlemmer, og vi ved, at de eksisterende medlemmer er de bedste ambassadører for klubben, fordi de kan fortælle om de mange ting, som de selv godt kan lide.

Klubben vil derfor gerne honorere medlemmer, som gør en indsats for at tiltrække nye medlemmer – både dem, der allerede er golfspillere, og dem, der endnu ikke har prøvet golfens herligheder, til klubben. Belønningen gives i form af gavekort til brug hos Den Lille Kok.

Vi har en dejlig sommer foran os – og vi ser frem til en masse spændende oplevelser i behageligt selskab på golfbanen.
Der er løbende nye introduktionshold til TRYOUT - info, datoer og tilmelding på hjemmesiden her
Rigtig god fornøjelse - og på forhånd tusind tak for din hjælp.