TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hjælp nye medlemmer godt i gang

Fredag 09. september 2022

Har du lyst til at hjælpe med til at give nye golfspillere den bedst mulige start på sporten, og samtidig være en del af et rigtigt godt fællesskab i Vejle Golf Club? Så har vi brug for dig i klubbens begynderudvalg i sæson 2023.

”Vi får brug for 5 – 6 nye frivillige i begynderudvalget til næste sæson. Opgaven består i at hjælpe mandage og onsdage cirka hver femte uge i perioden fra april til oktober. Vi lægger en plan for sæsonen, og prøver at supplere hinanden undervejs, så det primært er lysten til at være med, der driver værket”, fortæller formand for begynderudvalget, Erik Nielsen.

”Vi har i denne sæson haft stor succes med at tilbyde spil på Korthulsbanen både mandage og onsdage, og det fortsætter vi i næste sæson. Samtidig har vi ambitionen om at introducere de nye medlemmer til klublivet og fællesskabet, så de oplever glæden ved at dele golf med hinanden. Og det er faktisk en rigtig dejlig beskæftigelse”, siger Erik Nielsen.

Vil du være med, eller har du brug for lidt mere viden, inden du tager beslutningen, så kontakt Marlene Mortensen i sekretariatet. Du kan også skrive til Begynderudvalget på mail info@vgc.dk

Livlig aktivitet på Korthulsbanen