TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Hvad gør man, hvis bolden er væk?

Torsdag 08. juni 2023

Der kan forekomme mange situationer i golf, som man ikke lige er forberedt på, når man er ny i spillet. Men der findes som regel en løsning på enhver udfordring, især hvis man er sammen med en erfaren og regelkyndig medspiller.

Onsdag aften fik klubbens TRYOUT-medlemmer tilbudt regelundervisning i praksis sammen med Niels Svenningsen, der er formand for klubbens regel- og handicapudvalg.
Der var stor tilslutning til seancen, der foregik på Skoven 1 og 2, og mange af golfspillets regler blev demonstreret i praksis fra teestedet til green.

"Det er vores indtryk, at deltagerne er meget glade for denne praktiske gennemgang af reglerne på banen, hvor man kan stille spørgsmål og få svar ud fra den helt specifikke situation. Vi er godt klar over, at der er mange ting at lære og holde styr på, når man er ny i golf, og derfor er det også vigtigt med er tilbudt som dette", fortæller Gert Jensen fra begynderudvalget.

Der er fortsat regelundervisning hver 3. mandag i måneden, og det er obligatorisk at deltage mindst en gang for at kunne gå til prøven på stor bane.