TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Prøv golf i Vejle Golf Club

Mandag 05. februar 2024

Vejle Golf Clubs begynderkoncept hedder TRYOUT, og det blev opfundet i 2012. Der har siden starten været tre grundforudsætninger, nemlig, at man kunne bruge en hel sæson på at opklare, om golf er noget. Selvom mange meget hurtigere bliver klar til golf, så er det fair, at man ikke skal stresse sig igennem opstartsfasen.

Dygtiggørelse er vigtig for glæden ved golf, og derfor er der inkluderet træning med professionelle trænere, så man får de helt grundlæggende ting på plads fra starten, og

Man behøver ikke at købe udstyr for at komme godt i gang. Det kan man låne af klubben.

I 2024-udgaven af TRYOUT opgraderes forløbet, så deltagerne oftere kommer til at se træneren, blandt andet i forbindelse med spil på Korthulsbanen og fælles træningssessions. Der vil også blive tilbudt ”Spil på Korthulsbanen” om lørdagen, hvor medlemmer fra begynderudvalget er klar til at hjælpe.

Den bedste start
”Det er klart, at vi har høstet en række erfaringer, og løbende tilpasset forløbet, så deltagerne får den bedst mulige start på golf. I denne sæson laver vi en lidt større justering, der har til hensigt at fremme både dygtiggørelse gennem træning og det sociale samvær undervejs”, fortæller Erik Nielsen, der er formand for begynderudvalget i Vejle Golf Club.

”Nogle deltagere starter sammen med andre, mens andre starter for sig selv. Vi ved, at det er vigtigt ”at følges” og derfor vil vi skabe nogle fælles ”rum”, blandt andet til træning, hvor man møder ligesindede. Der vil også være en lukket Facebook-gruppe til TRYOUT-medlemmemrne, hvor deltagerne kan udveksle erfaringer, finde nogle at træne og spille med”, fortæller Erik Nielsen.

Mere træning og fælles samvær
De tre grundprincipper gælder stadig, men i sæson 2024 er der udviklet på konceptet, så deltagerne møder træneren både på træningsbanen, men også under spil på Korthulsbanen, hvor man omsætter sine færdigheder til point.

”Vi vil gerne sikre, at den enkelte deltager lærer, hvordan de udvikler sig som golfspiller. Alle har forskellige forudsætninger – og ønsker – og det skal vi hjælpe med at matche, så golf bliver en god oplevelse”, fortæller Vejle Golf Clubs cheftræner, Talal Sidani.
Det er i Sidani Proshop, at TRYOUTere booker træning, låner udstyr og får gode råd og vejledning om deres golf.

Det første TRYOUT-forløb starter 11. marts, og der er åbnet for tilmelding på hjemmesiden. Foreløbigt er der tre datoer i marts og tre i april måned at vælge imellem.