TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Næste TRYOUT introduktion på onsdag

Fredag 17. maj 2024

Næste TRYOUT intromøde er på onsdag den 22. maj kl. 17.30. På opstartsmødet vil begynderudvalgets formand Erik Nielsen og klubbens cheftræner Talal Sidani komme med praktiske informationer og vise rundt på klubbens træningsanlæg.

”Der er mange gode grunde til at starte på golf. Du får motion, frisk luft, smuk natur, kammeratskab og konkurrence og i Vejle Golf Club også en unik bane, der byder på spændende udfordringer og masser af afveksling for golfspillerne”, fortæller Erik Nielsen.

Det unikke ved TRYOUT i Vejle Golf Club er, at du får tiden til at mærke efter, om golf er for dig, og træningen til at beherske spillet! Det koster 500 kroner, og det beløb inkluderer individuel- og holdtræning, prøver, spil og bagmærker! Der er tilmelding via hjemmesiden.

Forudsætningen for at kunne deltage i TRYOUT er, at du ikke tidligere har været TRYOUT-medlem, og at du ikke har haft DGU kort.

(Klubbens "husfotograf" Poul Willow Sørensen har taget dette smukke fotografi ved indspilsgreenen på en solbeskinnet Kr. Himmelfartsdag).