False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Deltag i VGC Intern Cup 24. maj

Onsdag 13. maj 2020

Efter en atypisk start på golfsæsonen er Turneringsudvalget nu glad for at kunne invitere medlemmerne til årets første klubturnering. ”VGC Intern Cup” afvikles søndag den 24. maj. Turneringen vil blive afviklet med hensyntagen til de vilkår, som der er fastlagt af DGU og Sundhedsstyrelsen ift Covid 19, men formatet er for alle klubbens medlemmer, (der er frigivet til spil på stor bane) idet deltagerne spiller opdelt i handicapgrupper og med løbende start.

”Det er en rigtig fin mulighed for at komme ud og spille ”for alvor”, også for klubbens nyere medlemmer, og vi håber at rigtigt mange vil tage imod tilbuddet. Selvfølgelig skal vi tage hensyn til hinanden og holde afstand, tage de samme forholdsregler, som vi kender fra private runder. Men vi ser det som et skridt i den rigtige retning, at vi endelig kan tage hul på turneringskalenderen i VGC”, fortæller Lars Bo Cæsius fra turneringsudvalget.

Der startes ud fra klokken 8, og der spilles stableford i alle grupper.  A-rækken starter, derefter B, C og D-rækken. Scores skal efter runden sendes til Lars Bo Cæsius på mail eller sms. Resultaterne bliver herefter offentliggjort på klubbens hjemmeside. Der vil IKKE blive holdt præmieoverrækkelse, da vi jo ikke må samles i grupper, men der er selvfølgelig præmier til de bedste i hver række, der vil blive udleveret ved førstkommende lejlighed. Restauranten vil være åben den 24. maj.

Turneringen tæller også som en gennemgående event, hvor vinderne af hver række er den spiller, der har opnået de bedste placeringer gennem sæsonens VGC Intern Cups. Tilmelding via golfbox, senest 20. maj. Prisen for at deltage er 80 kr. Rigtig god fornøjelse.