False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Museumsturneringen holdes ikke

Fredag 15. maj 2020

På torsdag den 21. maj som ellers planlagt, og dermed kan klubben ikke generere det årlige støttebeløb til Danmarks Golfmuseum, der holder til på Munkebjerg Hotel.

Den traditionsrige turnering holdes igen på Kr. Himmelsfartsdag i 2021, og det er som tidligere Holst Sko, der står som præmiesponsor ved arrangementet. Direktør hos Holst Sko Lars Flemming Hansen fortæller, at han har været i kontakt med formanden for golfmuseet med et tilsagn om at yde støtte til museets drift, trods aflysningen af golfturneringen.

Turneringsudvalget opfordrer de deltagere, der nu går glip af turneringen på næste torsdag, - og selvfølgelig også alle andre interesserede – om at overveje et støttemedlemskab af golfmuseet, og på denne måde medvirke til at fortsætte det store frivillige arbejde, som gøres for at holde golfens historie levende og interessant. Du kan finde flere oplysninger om Golfmuseet på Facebook

(Foto: for første gang i historien var golf på OL programmet i 2016. Danmark havde to herrer og to damer med. På billedet Nanna Koertz Madsen på banen i Rio)