False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Støt Danmarks Golfmuseum og få en god turnering i bonus

Onsdag 29. januar 2020

Traditionen tro holder Vejle Golf Club Museumsturneringen på Kr. Himmelfartsdag, der i år falder den 30. maj. Som navnet antyder er der fokus på Danmarks Golfmuseum, der drives af ihærdige ildsjæle, og museet har til huse på Munkebjerg Hotel, hvor besøgende kan se en række permanente udstillinger samt varierende temaer, hvor golfens historie er illustreret gennem historiske genstande.
Turneringsfeen går ubeskåret til Danmarks Golfmuseum, ligesom der på dagen vil være forskellige tiltag, som har til formål at generere midler til museets drift. Holst Sko er – som traditionen også nærmest foreskriver – en gavmild sponsor for det overdådige præmiebord.
I skrivende stund er der 56 tilmeldt turneringen, der afvikles i 3 præmierækker. A-rækken spiller slagspil, mens B-rk og C-rk spiller stableford. Det koster 85 kroner at deltage, og der er plads til 120.

Bemærk, at tilmeldingsfristen er på mandag den 27. maj. Så hvis du er på vej til Himmerland og Made in Denmark, så se at få ordnet tilmeldingen inden, så du ikke skal stå med ærgrelsen efter weekenden, når du er fuld af inspiration og  sulten efter en god turnering. A propos sulten, så serverer Gastro 46 en lækker buffet i forbindelse med turneringen. Den kan du bestille og betale i forbindelse med tilmelding via golfbox.

Vi glæder os meget til at se dig på banen Kr. Himmelfartsdag.

Hilsen Turneringsudvalget

Læs mere og tilmeld dig her