False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Plads til friske kræfter i Turneringsudvalget

Onsdag 11. august 2021

Efter tre sæsoner i formandssædet for Turneringsudvalget har Lars Bo Cæsius valgt at stoppe med udgangen af denne sæson. Det samme har Keld Hindhede, og det giver plads til nye udvalgsmedlemmer, som har lyst og energi til at få klubbens turneringskalender til at gå op.

Pernille Bekke og Michael Stokkebro forsætter som udvalgsmedlemmer, men søger hjælp fra et par friske medlemmer, som har en smule kendskab til klubbens turneringer og traditioner, og som har mod på at få de praktiske brikker til at falde på plads. Blandt opgaverne kan nævnes VGC Intern Cup, Klubmesterskaberne og Makkerturneringen.

Turneringer og traditioner
”Mikael og jeg tager tjansen et år mere, hvis vi kan få hjælp af min to garvede spillere. Mikael er god til det tekniske og til at ordne ting i Dropbox og dokumenter. Jeg er god til at få formuleret de ting som skal ud, og vil gerne stå for kontakten til restauranten. Der mangler en person, som vil tage tjansen med den daglige kontakt, som Lars Bo har haft, kontakt til turneringsledere og så mangler der en med viden om turneringer og traditioner”, siger Pernille Bekke.

Turneringsudvalget mødes oftest i perioden november til februar, hvor den kommende sæsons aktiviteter planlægges, og så enkelte møder i sommerperioden som opfølgning.

Hvis du har lyst, så kontakt klubbens sekretariat – 7585 8185 eller mail; info@vgc.dk