TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

1. division, veteran

Første Division - Veteraner

Fra venstre Lars Elving Pedersen, Brian Danebod, Elisabeth Lemvigh, Jette Hindkjær, Paul Sørensen, Michael Kaltoft, Peter Aarestrup (det faste hold)

En dejlig lang sæson er desværre slut nu, men vi kan se tilbage på et fantastisk godt år for holdet, som endte med en flot 4. (og sidste) plads i medaljespillet i Korsør - efter vi havde fundet vores pulje i grundspillet.

Et hvert point i medaljespillet var en sejr for os, så 2 point (2-11) mod de senere vindere fra Kokkedal og 6 point (6-7) mod Simon’s er særdeles godkendt.

Grundspillet blev som nævnt vundet. På sidste hul i den sidste kamp mod Esbjerg, hvor vores foursome -med Elisabeth og Lars – endnu engang gav os alle en nervepirrende og fantastisk spændende afslutning på en match. Rigtigt godt gået af Elisabeth og Lars, som gennem hele sæsonen har scoret godt, selvom de ofte har mødt modstandere med et betydeligt lavere handicap.

Også godt gået af alle andre på holdet, der har vundet på skift og sikret det samlede hold en velfortjent puljesejr.

--------------------------------------------------------------

Veterangolf i 2023 – Danmarksturneringen

Så er vi igen ved at kunne ane golfsæsonen for 2023, og i den forbindelse vil vi gerne have en melding om, hvem der er interesseret i at spille Veterangolf i 2023 (Danmarksturneringen). Aldersgrænse - Herrer 60 år - Damer 55 år (ved årets udgang 2023).

Vi er repræsenteret med to hold i henholdsvis 1. division og kvalifikationsrækken, og vi skal spille golf i følgende weekender:

  1. – 7. maj
  2. – 18. juni
  3. – 13. august

I hver holdkamp spilles én damesingle, fire herresingler og én mixed foursome, hvilket betyder, at hvert hold skal være repræsenteret med 5 herrer og 2 damer i hver række. Da vi forventer, at der kan være weekender/dage, hvor enkelte ikke kan spille, er det også nødvendigt med reserver til begge hold.

Vi spiller kvalifikation til begge hold på følgende datoer:

18.-21. og 25. april. Alle dage med start kl. 16:00.
28. april. Start kl. 16.30

Kun runder spillet på disse dage er tællende. Undtagelsesvis kan andre tidspunkter aftales med undertegnede.

De to bedste ud af tre runder er tællende. Der spilles uden hcp. Par giver 2 point, Birdie 3 point, Bogey 1 point osv.

Vi spiller Sletten/Parken.

Er du interesseret i at spille Veterangolf i Danmarksturneringen, så send en mail til Brian Danebod (danebod@outlook.dk) med medlemsnummer og nuværende handicap index. Her oplyser du også om du er til rådighed alle dage/weekender, hvor der spilles Danmarksturnering.

Når vi har de endelige starttider til kvalifikation på plads, vil disse blive meddelt på mail, hvor man så kan melde sig på.

Spørgsmål så ring eller skriv gerne.

Store golfhilsener fra
Brian (tlf. 28 94 95 64)

PS: Holdledere fastsættes på et senere tidspunkt, så skriv gerne hvis du har lyst til dette.