TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Velkommen

Træningen er inddelt i faste hold. Er du i tvivl om, hvilket hold du er på, så kontakt Juniorudvalget, trænerne eller se i vores facebookgruppe.

Velkommen til Vejle Golf Clubs Junior afdeling. 

Vil vil gerne have så mange juniorer som muligt til at spille golf. Derfor har vi en bred vifte af tilbud til børn og unge her i klubben. Vi tilbyder bl.a. træning to gange om ugen, Golf Camp, Vintertræning og meget mere. Under de forskellige afsnit finder du nyttig information om aktiviteter i og udenfor klubben samt turneringer

Vi opfordrer alle nye spillere eller andre interesserede til at melde sig ind i vores Facebookgruppe, hvor der løbende kommer nye og aktuelle informationer.

Junior i VGC

Om du er øvet eller nybegynder, 6 år eller 16 år, vil der altid være et træningstilbud som passer præcis til dig og tager udgangspunkt i dine færdigheder. Alle er velkomne og du kan sagtens låne udstyr hos os. Det eneste det kræver er praktisk tøj efter vejret. 

Til forældrene

Hvis dit barn har lyst til at prøve at spille golf, er I velkomne hos VGC. 
Vi har dygtige trænere, som altid tilpasser træningen til børnene og de unge mennesker. Dit barn er velkommen  til at komme og prøve træningen helt gratis og kan låne udstyr i vores shop. Synes dit barn at golf er sjovt, kan han eller hun blive TryOut medlem til kun kr. 300,- for en hel sæson. Læs mere om TryOut.

Juniorudvalget

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Juniorudvalget eller en af vores dygtige trænere. Du finder kontaktinformationerne under udvalg. Udvalget består af børnenes forældre og dermed kan du selv blive en del af udvalget, så vi er flere der er med til at skabe gode og sjove tilbud til spillerne. Om du selv spiller golf og kender alle regler eller du ikke gør, det er ikke afgørende for deltagelse i udvalget, så giv dig endelig til kende, der opgaver til alle, der vil være med til at gøre juniorafdelingen til et godt sted for vores børn.