TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kom godt på banen

Tirsdag 17. september 2024

For at få spillet til at glide ude på banen, er det vigtigt at overholde start- og turntiderne. Hold øje med tiden, især når I skal turne og møder andre spillere på teestedet. Reglerne gælder både, når I skal igang (1. tee) og når I skal fortsætte (10. tee).

Start- og fletteregel på teestedet er i prioriteret rækkefølge:
      a. spillere med starttiden
      b. spillere med én turntid
      c. spillere uden starttiden eller én turntid
          i. har spillet "for-9"
          ii. boldrende    

Fordi VGC har tre sløjfer á 9 huller, har klubben et særligt flettesystem og en boldrende på teestedet, som benyttes af spillere uden starttid. Hvis man kigger efter ledige tider i golfbox vil man se, at hver anden tid ikke kan bookes, da den er sat af til turntid/boldrende.

Vi anbefaler, at spillere, der gerne vil på banen i ”prime time” bestiller starttid. ”Prime time” er erfaringsmæssigt hverdage kl 15.30-18.30 og weekend/helligdage kl. 9-12. Spiller man udenfor de mest eftertragtede perioder er det ikke svært at komme på banen i Vejle.

Obligatorisk baneforløb; I VGC spilles altid med uret. Hvis du går ud på Sletten, går du ind på Parken. Går du ud på Parken, går du ind på Skoven. Går du ud på Skoven, går du ind på Sletten. I perioder med Trio-bane skal en 18-hullers runde starte på Sletten.

Desuden er der mulighed for at spilles Korthulsbanen, der ikke kræver tidsbestilling.
I perioder, hvor Sletten, Parken og Skoven er lukket, holdes Korthulsbanen fortsat åben fra tee til green, således også gennem hele vinteren.

Læs altid vores lokale regler, så du er ajour til dagens runde.