TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Regelundervisning på banen

Torsdag 19. maj 2022

51 medlemmer tog onsdag aften imod tilbuddet om regelundervisning på selve golfbanen, hvor en lang række forskellige situationer fra det daglige spil blev gennemgået på de første fire huller på Sletten.
”Det er utroligt dejligt med den store interesse, og spørgelysten er fin, så jeg er sikker på, at folk får valuta for den tid, som de bruger sammen med os på banen i dag” kommenterede Niels Svenningsen, der er formand for regeludvalget i Vejle Golf Club.

Sammen med Joran Kjær fra regeludvalget og med assistance fra Gert Nielsen og Erik Nielsen fra begynderudvalget eksemplificerede de en lang række situationer og korrekte fremgangsmåder, så man kunne få sin tvivl udryddet og eventuelt også få en uddybende forklaring på reglerne i de aktuelle situationer.

Hvis du i forbindelse med spil på banen kommer i tvivl om regler og korrekt fremgangsmåde er du velkommen til at skrive dine spørgsmål til regeludvalget, der så lægger svaret på regelforum på klubbens hjemmeside til gavn og glæde for os alle.