TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

4. division, herrer

4. division er kommet godt fra land...

På VGC’s 2. hold herrer havde vi set frem til årets første spilleweekend i Danmarksturneringen.

Til lørdagens hjemmekamp skulle vi møde Sønderborg, og her var der gensyn med spillere der tidligere har slået deres folder i VGC, nemlig Malte Corydon og Troels Thybo. Weekendens taktik blev stærke foursomes og det skulle vise sig at være den rigtige taktik.

I tredje single endte det med en 4/3 sejr til David Guldbrandt Bøje. I anden singlen spillede undertegnede, nok den ringeste golf i mands minde og fik en lussing på 7/6. I første singlen tabte Nicklas Christensen knapt med 2/1. I foursome vandt Lasse Ohrt og Frederik Bundgaard Jensen en flot sejr på 2/1 og i den anden foursome vandt Anders Leth Kjeldsen og René Kildsgaard også 2/1. Alt i alt en flot start på sæsonen, da vi samlet set vandt matchen 8-4. 

Om søndagen skulle vi møde Kolding på hjemmebane, men efter fint forarbejde med hyggelige prøverunder, stillede vi til start med masser af selvtillid.

I tredje singlen kom David flot igen efter at have været bagud det meste af dagen, og kun en hulkant, der på ondsindet vis afviste hans bold på hul 18, gjorde at han ikke delte matchen. Han tabte knebent 1/0. I anden singlen spillede undertegnede en golf, som må betegnes som værende nat og dag bedre end dagen før. Vi delte vores match efter vi begge havde birdieputs der knebent gik forbi på hul 18. I første singlen spillede Jacob Hallenberg en flot omgang golf og tab knebent på hul 18 med 2/0.

De to foursomes blev igen vundet på flotteste vis. Igen en sikker sejr til Lasse og Frederik på 4/3 efter de havde været foran hele dagen. Det blev også en flot sejr til Anders og Nicklas. De vandt på hul 17, godt hjulpet af et sødt 3 put af modstanderne. Vi kunne juble over resultatet 7-5. De to sejre blev efterfølgende fejret med fin buffet i Koldings klubhus.

Alt i alt en super weekend med masser af flot golf og vigtigst af alt, 2 sejre og den bedste start på sæsonen i mange sæsoner. 

Anders Nørgaard

-----------------------------------------------------------

2. holdet som spiller i 4. division spiller hjemme lørdag og i Kolding søndag.

På holdet er:

Lasse Fernel Ohrt

Anders Leth Kjeldsen

Frederik Bundgaard Jensen

David Guldbrandt Bøje

Nicklas Christensen

René Kildsgaard - spiller lørdag

Jacob Hallenberg - spiller søndag

Anders Nørgaard