TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

4. division, herrer

Efter vores gode resultater i 3 og 4 spillerunde hvor vi fik 3 point, havde vi set frem til sidste spillerunde med stor iver. Lørdag mødte vi gruppens tophold Esbjerg på hjemmebane i Vejle. Kampen blev meget tæt, men vi måtte desværre se os slået med mindst mulig margin, da Esbjerg med 2x Tinning i sidst foursome lavede birdie på hul 18. Vi tabte dermed matchen 5½-6½ til Esbjerg meget unge og talentfulde hold.

Lørdagens anden kamp første også til nederlag til Vejen, som vi skulle møde om søndagen. Dette sikrede os endnu en sæson i 4. Division, da vi nu ikke længere kunne rykke ned. Vi var dog stadig meget opsatte på at vinde søndagens match i Vejen. Det endte dog med deja vu fra dagen forinden. Igen måtte vi se os slået med mindst mulig margin, da Vejens sidste foursome holede et 4 meter put på sidste hul, der sikrede Vejen den samlede sejr. Igen blev resultatet 5½-6½.

Målet for sæsonen var at kæmpe med om oprykning, men vi endte med at kæmpe om ikke at rykke ned. På papiret en utilfredsstillende sæson, men det fortæller kun den halve historie. Vi var endt i gruppe med 2 nedrykkere fra 3. division, hvilket gjorde gruppen udfordrende. Derudover tabte vi 3 matcher med mindst mulig margin, matcher som alle blev tabt på 18 hul, så marginalerne var ikke rigtig med os i år.

Vi glæder os derfor til 2024 sæsonen hvor målet igen må være oprykning, træningen er allerede startet😊