TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

4. division, herrer

Danmarksturneringen 1. & 2. spillerunde
Efter en 2020 sæson, som blev noget amputeret af Corona, havde vi på klubbens 2. hold for herrer set meget frem til 2021 sæsonen. Holdet er i år kommet i gruppe med hold fra henholdsvis Vejen, Varde og Skærbæk Mølle, så vi er orienteret mod det vestjyske. Første weekend stod på to udekampe mod Skørbæk Mølle lørdag og Vejen søndag. Vi havde derfor været ude og prøvespille, for at lære banerne at kende, men også for at styrke holdånden. Holdet bestod til første weekend at en god blanding af unge talenter og ældre mere garvede spillere.

Vi mødtes lørdag morgen i Skærbæk Mølle hvor temperaturen ikke sneg sig meget over 3 grader og der blæste en, endog meget frisk vind. Efter opvarmning startede matchen, mod et på papiret noget svagere hold end os selv. Det skulle dog vise sig ikke at blive en let opgave, og efter mange tætte matcher og god fight, blev det til en sejr på 8-4. Vi fejrede sejren med Pizza på torvet i  Ølgod, hvilket var ret hyggeligt.

Søndag gik turen til Vejen hvor vejret nu viste sig mere fra sin venlige side. Vi mødte igen, et på papiret svagere hold, men om det var det lune vejr der gjorde golfsvingene for løse vides ikke, men da matchen var ovre, måtte vi se os slået 2-10. Frokosten i solen bagefter var der ikke noget at udsætte på, men vi var noget skuffede efter dagens resultat. Når det er sagt, så er det altid svært at starte med 2 udekampe, så alt i alt kan vi ikke være helt utilfredse med resultatet af weekendens spil.

Vi ser nu frem til næste spillerunde som står på 2 hjemmekampe 19. og 20. juni. Vi skal lørdag møde Varde som har vundet begge deres første kampe med 12-0, Så håber klubbens medlemmer kommer ud og siger hej og støtter os.

Anders Nørgaard
Holdleder