False

TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

4. division, herrer

Sidste spillerunde i Dk turnering bød på en udekamp i Vejen og en hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Jelling. Inden spillerunden var puljen næsten afgjort, da Breinholtgaard praktisk talt havde sikret sig oprykning og Jelling var næsten sikre på nedrykning. Det skulle dog vise sig at blive mere spændende end vi havde regnet med!

Vi havde alle været i Vejen og prøvespille deres ret tricky bane, så vi følte os klar til opgaven. Lørdag morgen var vi alle fulde af selvtillid, men opgaven skulle dog vise sig at være alt andet end let, og vi tabte desværre til et Vejen hold der ramte dagen. Om det var varmen der gjorde det skal jeg lade være usagt, men faktum var at vi ikke performede i en kamp vi skulle have vundet. Da det senere på dagen viste sig at Jelling meget overraskende vandt over et ellers suverænt Breinholtgaard hold, var der lige pludselig meget på spil i søndagen kamp.

Efter lørdagens taktikmøde, som velvalgt foregik på McDonald’s i Vejen, var vi dog sikre på at søndagen ville bringe sejr. Søndag stod Vejles bane flot som altid, vejret var mere behageligt end lørdag og vi var klar til at sikre sæsonens sidste sejr. Sejren kom da også i hus, efter meget mere sikkert spil end om lørdagen. Vi lavede meget få fejl i matchen og det blev til en 8-4 sejr efter sejr i to foursomes og en single.

Når man ser tilbage på sæsonen, er der mange positive ting at tage med os. Vi har styrket sammenholdet på holdet, og har haft mange gode og sjove oplevelser, både til træning, prøvespil og kampene. Vi har i sæsonen haft intet mindre en 12 forskellige spillere på holdet. På den måde har sæsonen været brugt på at afprøve mange forskellige konstellationer og en del nye unge spillere har haft deres debut på holdet. Målet for næste sæson er derfor oprykning til 3. division, en målsætning som helt sikkert er realistisk, da truppen nu består af en god blanding af rutinerede kræfter og unge talenter med fremtiden for sig.

Tak til holdet for den store indsats

Anders Nørgaard

Foursome bestående af Anders Leth Kjeldsen og Jacob Thomsen. Anders slår første slag i deres match i Vejen. Begge iklædt vores flotte klubtøj.