TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kvalifikationsrækken, veteran

Efter 2 nederlag i første runde, var holdet tændt på at få point på tavlen. Udebane mod Fredericia er ikke en nem nød at knække og desværre tabte vi med 5.5 - 7,5. Rigtig mange gode tætte kampe, hvor vi desværre manglede den sidste smule.

Efter en peptalk fra holdlederen, kørte alle hjem med troen på at Juelsminde, der var modstanderen om søndagen, kunne bekæmpes - selvom de var tophold.

OG på en dejlig bane i Vejle lykkes det at få de første point på tavlen 7,5 - 5,5 lød cifrene efter en kanon indsats af hele holdet.

----------------------------------------------------------------

Veterangolf i 2023 – Danmarksturneringen

Så er vi igen ved at kunne ane golfsæsonen for 2023, og i den forbindelse vil vi gerne have en melding om, hvem der er interesseret i at spille Veterangolf i 2023 (Danmarksturneringen). Aldersgrænse - Herrer 60 år - Damer 55 år (ved årets udgang 2023).

Vi er repræsenteret med to hold i henholdsvis 1. division og kvalifikationsrækken, og vi skal spille golf i følgende weekender:

  1. – 7. maj
  2. – 18. juni
  3. – 13. august

I hver holdkamp spilles én damesingle, fire herresingler og én mixed foursome, hvilket betyder, at hvert hold skal være repræsenteret med 5 herrer og 2 damer i hver række. Da vi forventer, at der kan være weekender/dage, hvor enkelte ikke kan spille, er det også nødvendigt med reserver til begge hold.

Vi spiller kvalifikation til begge hold på følgende datoer:

18.-21. og 25. april. Alle dage med start kl. 16:00.
28. april. Start kl. 16.30

Kun runder spillet på disse dage er tællende. Undtagelsesvis kan andre tidspunkter aftales med undertegnede.

De to bedste ud af tre runder er tællende. Der spilles uden hcp. Par giver 2 point, Birdie 3 point, Bogey 1 point osv.

Vi spiller Sletten/Parken.

Er du interesseret i at spille Veterangolf i Danmarksturneringen, så send en mail til Brian Danebod (danebod@outlook.dk) med medlemsnummer og nuværende handicap index. Her oplyser du også om du er til rådighed alle dage/weekender, hvor der spilles Danmarksturnering.

Når vi har de endelige starttider til kvalifikation på plads, vil disse blive meddelt på mail, hvor man så kan melde sig på.

Spørgsmål så ring eller skriv gerne.

Store golfhilsener fra
Brian (tlf. 28 94 95 64)

PS: Holdledere fastsættes på et senere tidspunkt, så skriv gerne hvis du har lyst til dette.