TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Mikkel er på landsholdet

Mandag 19. oktober 2020

I forbindelse med skolernes efterårsferie (uge 42) blev det offentliggjort, hvilke spillere, der er med i landsholdstruppen for det kommende år, og på listen over de ti spillere, der er udtaget til drengetruppen står Mikkel Frøjk Iversen fra Vejle Golf Club.

”Jeg har nu vist det i halvanden måneds tid. Da jeg var til en turnering i Vestfyns golfklub henvendte landstræner Martin Kold sig for at høre, om jeg var interesseret og senere har mine forældre og jeg holdt møde med Martin Kold om de forventninger, der er til spillerne i truppen”, fortæller Mikkel Iversen, der startede med at spille golf i Vejle Golf Club for otte år siden.

15-årige Mikkel Iversen har store ambitioner og vil gerne leve af at spille golf, og han går i øjeblikket på Idrætsefterskole i Ikast, hvor han følger golflinjen.

Klog træning
”Der skal lægges et antal timer i træningen, det er vigtigt at træne klogt, og der skal arbejdes på de områder, hvor jeg taber slag til banen. Ved træningen bruger vi ofte at træne sammen, f.eks. putning, hvor det kan skærpe fokus at være to, der udfordrer hinanden, så der er lidt pres på og det minder om en situation på banen”, siger Mikkel Iversen.

Et konkret mål for denne vinter er fysisk udvikling, så der kommer mere fart i køllen og dermed mere længde på slagene. På skolen får Mikkel hjælp af skolens golftræner Lars Larson til at træne klogt og i overensstemmelser med de retningslinjer, som landstræneren har udpeget.

Drømmer om Ryder Cup
”Den helt store drøm er en dag at spille Ryder Cup. Og vejen dertil går via de forskellige professionelle tours”, siger Mikkel Iversen, der med landsholdsudtagelsen har taget et lille skridt i retning af drømmemålet, fordi han nu får adgang til en masse viden, erfaring og inspiration til at videreudvikle sit golfspil. Forude venter også en række turneringer med store forventninger til Danmarks drenge.

Vi ønsker Mikkel Iversen tillykke med den fornemme udtagelse. Det bliver spændende at følge hans meritter på golfbanen i den kommende sæson, hvor en række store opgaver venter. I juli 2021 skal EM for drenge spilles på Furesø Golfklubs anlæg, en begivenhed, der helt sikkert kommer maximalt fokus på i danske golfkredse.

Mikkels far, Jens Jakob Iversen, har sendt os dette billede fra den dag for otte år siden, hvor 7-årige Mikkel blev frigivet til spil på stor bane.