TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Kom og oplev førsteholdet i aktion

Fredag 06. maj 2022

Malene Meldgaard Arildsen (th) og Katrine Toftgaard Pedersen 

Vejle Golf Clubs elitedamer tager lørdag morgen hul på holdturneringen for sæsonen 2022. og det gør de på hjemmebane, hvor de tager imod oprykkerne fra Odense. For Vejle spiller Cecilie Eggersen, Katrine Pedersen, Malene Arildsen og Camilla Christensen. Holdleder er Stephanie Bertelsen, og hun forventer et par tætte opgør i sæsonstarten, både lørdag på hjemmebanen og søndag, hvor der spilles ude mod Silkeborg.
”Vi kender jo Odenses hold godt fra tidligere sæsoner. Som os har de et rutineret hold, og formen på dagen bliver udslagsgivende. Men på den anden side er det en fordel at spille på hjemmebane, og vi vil meget gerne have lidt opbakning fra nysgerrige tilskuere, som vil få nogle spændende matcher at se”, fortæller Stephanie Bertelsen.
Vejle må planmæssigt undvære to stærke spillere. Professionelle Linette Holmslykke, der i denne weekend spiller turnering på kvindernes Europatour i Spanien og Josephine Bertelsen, der går på college i USA. Men Vejle har en dygtig trup med både erfaring og talent, og spillerne ser frem til endelig at tage hul på holdturneringen.

Har du lyst til at komme ud og se, hvordan banen kan spilles, så, er du velkommen. Der spilles foresomes fra morgenstunden og singler efter frokost