TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Vi sparer på energien

Tirsdag 01. november 2022

Klubben vil reducere energiforbruget

Vejle Golf Clubs bestyrelse har besluttet at følge regeringens opfordringer om at reducere energiforbruget. Det betyder her og nu, at rumtemperaturen i klubhuset og tilhørende bygninger sænkes, så den, i lighed med offentlige bygninger, ikke overstiger 19 grader. I perioden fra 1. november til 28. februar lukkes der for baderummene i omklædningsrummene.

”Vi synes det giver god mening for klubben at udvise rettidig omhu og bidrage med tiltag i den aktuelle energikrise også for at holde omkostningerne i ave”, fortæller Claus Svold, der er formand for Vejle Golf Club.

Behold en trøje på
Rigtigt mange af os vil i den forestående vinter komme til at ændre adfærd og holde på varmen ved at klæde os lidt varmere på, og med den gode vane kommer vi også godt igennem vinterperioden i Vejle Golf Club.

”Desuden ønsker vi at undersøge, hvordan golfklubben fremadrettet kan skifte energiforsyningskilder til, på en hensigtsmæssig måde, at anvende eksempelvis sol, vind og jordvarme til at dække klubbens behov”, siger formanden.

Vejle Golf Club fik i 2017 udarbejdet en rapport i forbindelse med Energimærkning, og har siden foretaget en række energibesparende tiltag i driften, bl.a. skifte til LED-belysning og bedre termoruder, og vil fortsat optimere ved reparationer og udskiftninger.