TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

1. division, senior

l, blæst og fuld point høst til 1. division senior

Som vanligt fristes man til at skrive, så gik vi ind til den sidste divisions weekend hvor kun Esbjerg var sikker, imens vi igen var 3 hold som kunne rykke ned!

Vi havde afbud til weekenden hvor vi skulle til Esbjerg, som ikke har tabt på hjemmebane i de 4 år vi har været i pulje med dem, så muligheden for en snitter var ret stor.

Efterhånden som matcherne skred frem og blev afgjort, var der en mulighed for at vi kunne vinde og dermed få de to point som kunne sikre os et år mere i 1. division,

matchen blev afgjort på hul 18 i sidste match på sidste put til vores fordel, og dermed var en uventet med kærkommen sejr på 7/6 i hus…. GODT SPILLET!

Holdet imod Esbjerg: Anne-Birte Taul, Claus M Christensen, Niels Lysgaard, Mika Hamalainen, Thomas Mikkelsen, Marianne Linde/Christian Taul.

Søndag spillede vi hjemme imod Kolding, vi regnede med at denne match kunne blive altafgørende, så vi stillede det i år stærkeste hold hcp. mæssigt.

Igen en tæt match som først blev afgjort på hul 18 i sidste flight, og hermed var en fantastisk weekend med fuld point høst en realitet.

Holdet imod Kolding: Anne-Birte Taul, Niels Lysgaard, Thomas Mikkelsen, Paul Ruston, Henrik Daugaard, Marianne Linde/Christian Taul.

Tak for i år til hele holdet – Jonas Rotbøl har også hjulpet til, fantastisk fremmøde til træning hvor Anders Kahr gør det fremragende TAK!

/Christian Taul

------

25-26 maj var det igen blevet tid til at få startet danmarksturneringen op, divisionsweekenden lå lidt sent i år, så den faldt sammen med Jelling festivalen,

så måske nogle hold var afbudsramte, 1. div. Senior havde dog ikke de problemer, der var endda comeback til gamle kendinge på holdet.

Vores pulje talte som sædvanlig Esbjerg-Kolding-Vejle, samt en oprykker som denne gang var Dejbjerg, en lidt speciel bane som vi heldigvis havde prøvespillet,

lørdag vinder vi på udebane en tæt match 7/6 som blev afgjort på hul 18 i sidste match 😊

Søndag var favoritterne fra Esbjerg på besøg i Vejle, vi fik en lektion i golf på 11/2, men til trods for det skal vi være tilfredse med de 2 point fra Dejbjerg.

Holdet var : Anne-Birte Taul, Marianne Linde, Jonas Rotbøl, Paul Ruston, Mika Hamalainen, Thomas Mikkelsen, Niels Lysgaard (2 sejre) og Christian Taul