TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Elitedivisionen, Damer

Dobbelt sejr til damerne i elitedivisionen

Billede fra hjemmebane i Vejle: (fv.) Camilla, Josephine, Katrine og Linette

Jagten på medaljeslutspillet fortsatte i weekenden, hvor vi lørdag tog imod oprykkerne fra Trehøje på egen bane. Katrine var retur og holdet bestod af Linette, Josephine, Katrine og Camilla. 

Vejrudsigten havde på forhånd truet med at gøre det til en lang dag og det var præcis hvad der skete. Efter at have spillet de første 13-14 huller af foursomes, måtte spillet indstilles på grund af vand på greens. Vi var foran i begge matcher - Linette og Josephine tilmed rimelig komfortabelt. Efter en tidlig (og forlænget) frokostpause for alle spillere, skulle foursomes endelig afgøres. Linette og Josephine tog en sikker sejr på 5/4, men Katrine og Camilla lukkede deres match på hul 17. 

Vi fortsatte direkte til singles. Efter kun 1 hul måtte spillet igen indstilles på grund af vand, og der var dømt golf i tv og et spil meyer i klubhuset. Singlerne kom endelig i gang igen og efter nogle gode matcher, kunne Katrine og Camilla sige tak for spil med sejrer på henholdsvis hul 16 og 17. Josephine sparede på skridtene og tog endnu en sikker sejr, denne gang på 7/6. I sidste single lukkede Linette sin match på hul 17, så vi gjorde rent bord med en dejlig 12-0 sejr efter en lang dag. 

Vi vil gerne sige tusind tak til starter-holdet for at styre slagets gang under nogle svære betingelser. Ligeledes tak til de tilskuere, der trodsede regnen og våde sko, og bakkede os op til dagen. 

Søndag gik turen til Viborg. Vi tabte knebent 5-7 til Viborg på hjemmebane i den første weekend. Derfor var vi alle klar på at jagte revanche. Holdet bestod af Josephine, Katrine, Jeanette og Camilla. 

I foursomes måtte Katrine og Josephine strække våben på hul 17 med et 3/1 nederlag. I den anden foursome var Jeanette og Camilla godt spillede og havde et put for en stor 6/5 sejr. Viborgs foursome gav dog ikke op og var 3 under par på hul 14-16. Heldigvis blev hul 17 delt på en par, så Jeanette og Camilla fik lukket matchen med 2/1. 

Vi vidste i pausen at vi skulle hente mindst 2,5 point i singlerne, hvis vi skulle rykke forbi Viborg på 1. pladsen i puljen. 

I 4. singlen var Camilla hurtigt bagud, og med 3 ned efter 9 og 2 nede efter 15, lignede det ikke noget der blev spændende. Men efter en eagle på hul 16 og en god par på hul 17, var matchen lige inden hul 18. Camilla havde en hulkant for at tage begge point, men undertegnede måtte stille sig fint tilfreds med 1 point, da det aldrig lugtede af point i den match før helt til slut. 

Samtidig med det ene point, måtte Josephine indkassere et nederlag på 4/3 til Viborgs 1. single. Josephine havde holdt godt fast i matchen på forni, men måtte sande at modstanderen var bedst spillende på dagen. Stillingen var derfor 4-3 til Viborg inden afgørelsen af Jeanette og Katrines matcher. 

I 3. singlen var Jeanette flot spillede på forni og havde en god føring. Matchen blev dog mere tæt på bagni og efter hul 16 var matchen helt lige. Jeanette sænkede en stærk birdie på 17. og efter et delt hul 18., tog Jeanette sejren med mindst mulig margin 1/0. 

Bagved havde Katrine også godt styr på forni, men endnu engang kom Viborg godt igen på bagni og holede nogle gode birdies. Katrine var derfor kun 1 up inden 17 og skulle have begge point, for at sikre en samlet sejr. Modstanderen måtte have en ekstra bold med fra tee, og da den første ikke blev fundet, kunne Katrine sammen med resten af holdet juble på 17. green over en 2/1 sejr, der gav den vigtige 7-5 sejr. 

Da vi har vundet 2 matcher mere end Viborg i puljen, rykker vi op på 1. pladsen med 6 point ligesom Viborg. 

Ét enkelt point mere i den sidste weekend vil give os billetten til at kæmpe om medaljerne, og vi glæder os til at jagte flere point den 10. og 11. august.  

/ Camilla

---------------------------------------

Indtryk fra lørdag den 24. maj - foto Jørgen Pagh og Erik Nielsen

Lørdag tog vi imod Viborg på hjemmebane. I foursomes vandt Josephine og Linette på hul 17, mens Jeanette og Camilla måtte strække våben på hul 15. I eftermiddagens fire singler vandt Camilla på hul 16 mens Jeanette tabte på samme hul. I 1. single tabte Linette til en velspillende Marie fra Viborg. Josephines match gik helt til hul 18 og endte med en delt match, hvorfor resultatet desværre blev en 7-5 sejr til Viborg. Der blev spillet en masse god golf i dejligt vejr og på en flot bane. 

Mange tak til alle der kom og heppede på os. 

Søndag tog vi til Odense for at jagte revanche efter lørdagens nederlag. Vi lagde stærkt fra land i foursomes med en sikker sejr på hul 16 til Linette og Josephine, mens Jeanette og Camilla bragte matchen til 4-0 efter en tæt afgørelse på hul 18. 

I singlerne gjorde Jeanette sit til at sikre en Vejle-sejr, da hun på sin gamle hjemmebane gjorde kort proces med en flot 6/4 sejr, som sikrede minimum uafgjort. Camilla og Josephine tabte efterfølgende nogle tætter matcher med 1/0, hvilket betød at Linette skulle hente mindst ét point for at sikre sejren. Linette var foran på det meste af bagni og endte med at hente begge point med en 2/0 sejr. Det gav en meget vigtig udebanesejr på 8-4. 

Efter de to første runder indtager vi 2. pladsen efter Viborg. 

De næste spillerunder er den 15. og 16. juni, hvor vi tager imod Trehøje på hjemmebane om lørdagen. Søndag går turen til Viborg.  

/ Camilla