TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Senior A

Senior A nød dejlig bane i Gyttegård

Grundlovsdag spillede vi vores udsatte match i Gyttegård. Banen var en sand fornøjelse med hurtige og gode greens, semirough i den rigtige højde og så var roughen klippet med de strategiske steder. Det kan kun anbefales at prøve den. 

Mika fandt spillet igen med en plus hcp'er, men her skal også putteren være klar og det var den desværre ikke. Suhr var 6 nede ved turnen, men kæmpede sig hårdt tilbage og endte med at tabe med 2 huller. Min modstander tørstede efter revanche og fik den desværre. Også her skulle putteren have været bedre, hvis det skulle have haft en chance for at være endt anderledes. Anne-Birte cruisede sejren hjem og vores stærke foursome var aldrig bagud, så samlet endte det med et 6-5 nederlag

 - og så igen - prøv den.

Anne-Birte Taul
Mika Hamaleinen
Michael Suhr
Judith Domino
Lars Hansen

/Captain
Paul Sørensen

----------------------------------------------------------

Senior A sejrer hjemme

Senior A havde mandag aften besøg af Holmslands Klit Golfklub, en meget flot aften, hvor banen viste sig fra sin meget flotte side

Vejle var sultne på en revanche og matchen endte dog også med en sikker sejr på 9-2, hvor de 3 herre singler blev vundet samt foursome

Holmsland roste også den flotte bane, så stor tak til hele greenkeeper staben, tak til restauranten for den gode og hurtige service og til alle for en god indsats og det høje humør.

Kirsten Møller 
Jens Andersen 
Thomas Frahm 
Judith Domino 
Lars Meldgård Hansen

/Captain
Ole Mathiasen

------------------------------------------------------

Senior A i modvind

Kraftig modvind mødte os på Holmslands bane. Herresinglerne blev alle tabt. Det var nok fordi  modstanderne bare være mere vant til at spille i den kraftige blæst og vi ikke havde en god dag på banen. Stærk vind og høj rough var også dyrt i bolde.

Efter par taktiske overvejelser blev vi enige om, at det var bedst at Kirsten holdte den ellers formstærke Palle Jensen i kort snor. Det gav pote og efter en hård match over 18 huller endte de med at dele. Måske modstanderne blev talt til udmattelse :-)

Det lykkedes desværre ikke at få pladsen til damesinglen besat så den var tabt på forhånd.

Vi ender med at tabe matche 9.5-1-5

Holdet bestod af:
Ole Mathiesen
Jesper Hansen
Palle Jensen
Kirsten Møller
Paul Sørensen

/Captain
Paul Sørensen

--------------------------------------------------------

Vi skulle have startet i Gyttegård fredag, men den blev aflyst pga. for meget vand på banen. Mandag aften tog vi så imod dem - i tørvejr. 

Anne Birte hyggede sig på de første 11 huller og vandt 9-7. Mika havde debut i regionsgolf og tabte desværre i en tæt kamp 2-1 efter at have været 1 oppe ved turnen. Ole havde også Senior A debut og sagde tak for tilliden med en 5-4 sejr. Efter en skidt indsats i Mens Section i torsdags, hjalp det Lars at få Judith med i Foursome. En rodet affære endte heldigvis med en 1-0 sejr. Med godt golf i starten og lige efter 9 endte captain med at vinde 2-0.

/Captain

Paul Sørensen

---------------------------------------------------------------

Forudsætninger
Aldersgrænse - Herrer 50 år - Damer 45 år (ved årets udgang 2024)

Holdleder  Paul Sørensen
Mail paul.soerensen@gmail.com
Mobil 3052 5127

Her kan du tilmelde dig.

Vi er allerede tilmeldt

Ved overtegning gennemfører holdkaptajnen en kvalifikationsturnering i foråret 2024.
Holdkaptajnen er forhåndsreserveret en plads på holdet.