TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Bøgematch 14.05.24

Bøgematch med hole in one
Se indtryk fra dagen - foto Finn Lund
I den skønneste bøgeskov på en majdag med sol fra en azurblå himmel og på en bane, som stod mesterligt flot, dystede 126 kvinder fra nær og fjern i Bøgematch tirsdag den 14. maj. 

Efter en dejlig fælles morgenmad skød klubbens manager Bo Vaaben turneringen i gang og 4,5 time senere sad vi bænket til en lækker frokostplatte og præmieuddeling.

Hurtigt spredte nyheden sig om en Hole in One og den glade spiller, Elisabeth Lemvigh havde opnået et af sine vildeste golfønsker: at lave sin første Hole in One på netop Skoven 7. "Findes der et skønnere golfhul til den bedrift og en bedre dag?", sagde hun under præmieoverrækkelsen.

Elisabeth Lemvigh efter sin hole in one

Præmiebordet bugnede, da vi i år havde 32 sponsorer og en præmiesum på ca. 56.000,- kr., hvilket sikrede en præmie til mere end hvert 2. deltagende par. Se resultatlisten nedenfor.

Efter alt at dømme havde alle haft den skønneste dag i Vejle golf club og de fremhæver pit stop med udsøgt servering, smukt golfanlæg og velgennemført turnering, som nogle af de faktorer der gør, at de melder sig til år efter år. 

Vi kan vist godt være stolte og er klar igen til næste år. 

Med stor Bøgehilsen
Jette Hindkjær
Mette Brejnholt
Kirsten Larsen
Elisabeth Lemvigh