TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

VGC TOUR CUP 3 06.07.24

VGC TOUR nr. 3 – lørdag den 6. juli

VGC TOUR er en klubturnering, hvor der spilles i 3 rækker inddelt i et forudbestemt hcp interval. A rækken spiller slagspil og B og C rækkerne spiller stableford. Der er 5 af disse turneringer henover sæsonen og udover at hver enkelt turnering afsluttes med vindere og præmier, samler alle spiller ligeledes points til en ORDER of MERIT, således der efter 5. og sidste turnering den 21.9. bliver kåret nr. 1, 2 og 3 på den gennemgående ORDER of MERIT

Fra lørdag morgen kl. 8 blev VGC TOUR nr. 3 afviklet.

40 spillere havde tilmeldt sig turneringen og med den vejrudsigt vi stod op til lørdag morgen, var vi stort set de eneste på banen. Alle andre golfspillere, der havde booket tid blev hjemme. 39 af de tilmeldte 40 spillere kom og gennemførte turneringen.

Vi startede da også i regnvejr og Skoven var godt våd af den megen regn i den seneste tid og på flere greens stod der vand. Efter knap 2 våde timer var 1. flight turnet til Sletten og tørvejr og de næste 9 huller kunne spilles i tørvejr og på nogenlunde tørt underlag og tørre greens.

Den første torden rumlede i baggrunden og lige inden himlen lukkede op for en voldsom omgang regn først på eftermiddagen, var alle flights inde.

Til trods for udfordringen med regnvejret og en delvis våd bane, var der en del flotte scores

Se resultaterne her og se også stillingen på ORDER of MERIT

Der blev taget billeder af vindere i de 3 rækker – desværre havde fotografen fumlet med billederne af A rk, så her vises kun af vindere i B og C rækkerne  (undskyld til A rækken)

Næste VGC TOUR turnering afvikles søndag den 4. august – tilmelding er åben

God sommer til alle

Jette Hindkjær - turneringsleder