TLF. 75 85 81 85

IBÆKVEJ 46, 7100 VEJLE

Spil sommergolf i Vejle

Lørdag 11. juni 2022

På mandag den 13. juni åbner tidsbestillingen til en af sommerens populære events; Restaurantugen i Vejle Golf Club.

Sommeren er kommet til Danmark, og mange golfspillere vil finde sommerklæderne frem og drage ud for at suge gode golfoplevelser til sig. Vejle Golf Clubs bane er i absolut topform, og klubben er klar til at tage imod sommerens gæster i de kommende måneder.

I uge 28 har klubben en særlig event; ”Restaurantugen”, hvor greenfee er 100 kroner, som kan veksles til mad i restauranten Den lille Kok, der blandt andet har sat den eftertragtede golfburger på tilbud i den uge.

”Det er traditionelt en uge, hvor rigtigt mange gæster benytter lejligheden til at spille vores bane. Vi har bestemt, at restauranten, Den lille Kok, får indtægterne fra greenfee, så vi får skabt en win-win for golfgæster og Den lille Kok, som tilbyder dejlig mad og drikke – ikke alene fra 11. -17. juli, men igennem hele sommeren”, fortæller formand for Vejle Golf Club, Claus Svold.

”Vores dygtige stab af greenkeepere arbejder kontinuerligt på forbedring af vores i forvejen unikke bane, som byder på spændende og afvekslende golfoplevelser. Vi tøver ikke selv med at betegne vores bane som Danmarks Smukkeste golfbane, og vi glæder os meget til at sommerens gæster kommer og spiller hos os”, siger Claus Svold.

Tidsbestilling er nødvendig, det sker via GolfBox (og kun GolfBox) fra mandag den 13. juni. Vælg klub = Vejle Golf Club, vælg bane = "Restaurantuge 28 18-huller - Parken og Skoven" eller "Restaurantuge 28 9-huller - Sletten".

Greenfeeprisen for både 9 og 18 huller er kr. 100 for alle* gæster. (*gælder ikke medlemmer af GreenfeeClub no. 1 og gæster, som ønsker at anvende greenfeebillet).

Den nederste del af scorekortet, som udskrives efter betaling af greenfee, kan efterfølgende anvendes til varekøb i klubbens restaurant - Den lille Kok. I restaurantugen har Den lille Kok følgende åbningstider: Hverdage kl. 10.00-22.00 og Weekend kl. 10.00-20.00.

Vi ønsker alle en god golfsommer og rigtig mange gode golfoplevelser!